Yükleniyor...

Online Piar Yönetimi - KKTC piar yönetimi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Online Piar Yönetimi - KKTC piar yönetimi
01 Temmuz 2020, 14:14 0 Yorum 1076 Okuma

Piar ya da bilinen diğer tasviri ile PR, halk arasında ‘’Halkla İlişkiler’’ olarak da kabul görünmektedir. Şirketlerin müşteri ve ortak ilişkilerinde en fazla ihtiyaç duyduğu etkileşimlerden birisi olan Piar’ın online platformlarda da yeri ve niteliği her zaman güçlü olmak zorundadır. özellikle de online piar yönetimi konusunda profesyonel çalışmalar gerçekleştiren firma yetkililerimiz, Kktc Web tasarım ve yazılım aktarımları eşliğinde de halkla ilişkiler anlamda da güçlü bir konuma erişmenizi sağlamaktadır. Ateş BALCI yönetimimizin sağlamış olduğu Kıbrıs seo ve piar oluşumları dahilinde de, istediğiniz halkla ilişkiler etkileşimlerine de kısa süre içerisinde erişme şansı bulacaksınız. Üstelik bu konuda da şirketinizin genel yapısı ve işlevsellik aşamalarını online platformlarda teknik detaylarla aktararak düzenli bir iletişim ağı oluşturacağımızı da bilmenizi isteriz.

Online Piar Aşamalarımız

Ateş BALCI olarak online piar aşamalarımızda her zaman farklı stratejik detaylarla ilerlemekteyiz. Bu noktada da ilk olarak,

  • İletişim
  • Dijital dünyaya adapte olma
  • Kaliteli tasarım çalışmaları
  • Prodüksiyon ve reklam çalışmaları
  • Etkinlik oluşumları
  • Sosyal medya etkileşimleri gibi ana hususların üzerine gitmekteyiz.

Bu hususların düzenli ve sistematik bir yapı üzerinden aktarılmasının ardından da zaten piar oluşumlarında önemli bir noktaya erişmiş olacağız. Unutmayın ki online dünya olabildiğince geniş bir çerçeveye sahiptir. Bu çerçevenin dışına çıkabildiğimiz müddetçe de, kesintisiz bir etkileşimin keyfini doyasıya çıkarıp, online düzenlerde de etkili sonuçlar elde etmeyi başarabilirsiniz.

Piar Hizmetlerimiz

Online piar yönetiminde yukarıda bahsetmiş olduğumuz hususların yanı sıra, kesintisiz olarak sunacağımız detaylı hizmetler de bulunmaktadır. Bu hizmetleri de şu şekilde sıralamamız mümkündür;

  • Stratejik iletişim danışmanlığı
  • Djitalpiar yönetimi
  • Online reklamcılık
  • Online prodüksiyon tasarımları

Tüm bu aşamalar sayesinde de firmanızın online platformlar üzerinden de güçlü bir görünüme sahip olmasını sağlamış olacaksınız. Unutmayın ki online etkileşimlerde halkla ilişkilerin yeri ve nitelikleri asla inkar edilemez. Bu niteliklere firmasal olarak sunduğumuz hizmetler ile rahatlıkla dahil olabilir, faaliyetlerinizi de kusursuz bir yapıda sürdürebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
WhatsApp