Yükleniyor...

Mobil Tasarım Reklamcılık

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Mobil Tasarım Reklamcılık
01 Temmuz 2020, 14:12 0 Yorum 1121 Okuma

Online web sitesi tasarımının yanı sıra mobil web tasarım hizmetleri de sunmakta olan firmamız, mobil tasarım uygulamalarında da reklam bölümleri oluşturmaktadır. Kıbrıs web tasarım ve yazılım uygulamaları açısından senelerin getirdiği tecrübe ile faaliyetlerini ilerleten uzman kadromuz, Ateş BALCI yönetimimizin teknik anlamda daha net bir yapıda ilerlemesini sağlamaktadır. Bu da mobil tasarım reklamcılık aşamalarımızı iki katı seviyelere ulaştırmaktadır. Bilindiği üzere teknolojinin son 5 sene içerisinde en fazla rağbet gösterdiği alanlardan birisi de android mobil cihazlar olmaktadır. Mobil web sitelerine aktaracağımız reklam uygulama çalışmaları sayesinde de, firmanızın sistematik bir şekilde daha fazla müşteri potansiyeli artışında bulunmasını sağlamış olacağız.

Görüntülü Reklam Seçenekli Arama Ağı

Görüntülü reklam seçenekli arama ağı desteğimizle Google görselleri üzerinden sizlerin reklam akışınızı daha da üst seviyelere çıkmanızı desteklemekteyiz. Ki mobil tasarım etkileşimlerinde de bu uygulamalara adapte olacağınız, sistematik bir düzene dahil edilebilir, daha geniş bir kitle etkileşimi kurabilirsiniz.

Mobil Google Optimizasyonu

Mobil oluşumlarında da tasarım alanında seo ve Google optimizasyonu sağlamak çok önemlidir. Bu önemi android sistemde de ilerletmeyi başaran çalışanlarımız sayesinde, mobil olarak da Google üzerinden erişim alanınızı üst seviyelere çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Kaliteli Mobil Grafik Tasarımları

Mobil web sayfası ara yüz ve grafik tasarımları da bu alan profesyonel tasarım ekibi tarafından hazırlanmaktadır. Gerçekten de profesyonel ve etkili bir ilerleyiş elde etmek mümkün hale gelebilir. Bu sebepten de tek yapmanız gereken şey bizimle iletişim halinde olmaktır. Bunun sonrasında da uzman kadromuz geniş kapsamlı araştırmalar ve ileri seviyeli etkileşimler sayesinde gerçekten de sizlerin istediğiniz alanları rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Her zaman daha da net ve çok daha başarılı bir doku ile istediğiniz mobil tasarım reklamcılık hizmetleri elinizin altında olacaktır.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
WhatsApp