Yükleniyor...

Kurumsal Web Sitesi - Profesyonel Web Tasarım Kıbrıs Tasarım

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Kurumsal Web Sitesi - Profesyonel Web Tasarım Kıbrıs Tasarım
01 Temmuz 2020, 14:10 0 Yorum 1085 Okuma

Kıbrıs tasarım aşamalarında firmaların web sitesi tasarımları için en fazla tercih ettiği şey Kurumsal Web Sitesi olmaktadır . Nitekim kurumsal web siteleri, firma ve kurumların kurumsal kimliğini, misyon ve genel hizmetlerini hedef kitlesine tüm saydamlığıyla aktarmayı başarmaktadır. Bu da daha net bir etkileşim ve online düzen elde edilmesini sağlayacağı için, pek çok firma kurumsal web site tasarımına yönelmiştir. Bu noktada da Ateş BALCI ailesi olarak bizler, tamamen hedef kitle planlaması dahilinde oluşturmuş olduğumuz web sitesi tasarımlarımızla, kurumsal alanda etkili bir imaj elde edilmesini sağlamaktadır. Kıbrıs yazılım hizmetleriyle gerçekleşmekte olan kurumsal web sitesi tasarılarında, işleyişler mevcut firmanın bütün detayları göz önüne alınarak aktarılmaktadır. Yani kurumun genel bilgilerinin yanı sıra iş başvurusunda bulunan personellerin başvuru aşamalarına uygun alanlar açma ve müşterilerin hizmetleri inceleme fırsatı sağlama gibi detaylara da dikkat edilmektedir.

Tamamen kurumsal ve seo odağında bir içerik yönetimi eşliğinde gerçekleştirilmekte olan detaylandırmalar sayesinde, web sitesi tasarımlarından çok daha net bir işleyişe erişmeniz mümkün olacaktır. Zira bu aşamalarda firma olarak her zaman geniş kapsamlı bir hizmet ağı aktarmaktayız.

Kurumsal Web Sitesi İçeriklerinde Olması Gereken Sayfalar;

Sizler için  web sitesi tasarımında olması gereken içerik ve sayfaları sıralamak istiyoruz. Zira böyle bir web sitesi girişimine dahil olduğunuz andan itibaren, bizlerin sizlere sunacağı tasarım işleyişi şu şekilde yön alacaktır;

Kurumsal İçerik Sayfaları

Hakkımızda,

Vizyon,

Misyon,

Tarihçe,

Şirketler / Grup Şirketleri

Grup Şirketleri

Faaliyetler Alanları

Bayiler / Satış Ağı

Bayi Haritası

Yetkili satış noktaları

Ürünler

İletişim

Tüm bu unsurlar ve tasarım alanlarının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi ile eş zamanlı olarak da sizler gayet yerinde bi web sitesi oluşumuna dahil olabilirsiniz.

Güncel ve detaycı aşamalarımızla tasarım konusunda mümkün mertebe sistematik bir adım atış gösteren firmamız, genel yapısını da her zaman başarı odağında şekillendirmektedir. Bu sebepten dolayı da herhangi bir sıkıntı yaşamdan, arzu ettiğiniz kurumsal web tasarımına rahatlıkla erişmeniz mümkün hale gelecektir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
WhatsApp